Hækling i lejligheden

 

DSC_0106

Denne hyggekrog i vores lejlighed passer perfekt til en hæklefreak som mig.

Bagved ses en kommode, som for nyligt blev fyldt med al mit ekstra garn som lå i kasser.

DSC_0100

Der er meget garn! Det er så dejligt at få garnet op af kasserne og ned i en skuffe som jeg bare kan trække ud for at lede efter den type garn og de farver som jeg gerne vil bruge.

DSC_0101

Jeg har sorteret en lille smule med færdige ting, eller testhækling inde for inden, bomuld til venstre, uld i midten og akryl til højre. Jeg har også en hæklet kurv med hæklede sager i midten og en kasse med udstyr, som fx pompom makers, knapper osv.

2015-05-13 12.17.29

Over kommoden har vi nogle hylder som har stået tomme et stykke tid, men endeligt fik jeg indtaget dem med det jeg holder allermest af at kigge på – garn!

2015-05-13 12.17.51

 

Oven på kommoden skulle der selvfølgelig også være nogle hækle-relaterede ting. Her har jeg to af de projekter jeg har gang i for tiden, nemlig mine coasters og mine slippers.

Lænestolene er selvfølgelig et oplagt sted at hækle, men hele lejligheden bliver taget i brug når jeg skal hækle. Ofte sidder jeg i sofaen mens jeg ser TV og hækler. Andre gang sidder jeg i sengen under dynen og hækler mens min kæreste spiller computer ved siden af. Jeg kan også finde på at sidde ved spisebordet og hækle, hvis jeg trænger til en tænkepause midt i eksamensræset. Min My Little Pony lavede jeg sidste sommer ude på vores altan, hvor det er hyggeligt at sidde når det er varmt nok. Jeg har også siddet både i bus, bil og tog og hæklet.

Jeg har efterhånden fået flere og flere veninder som hækler, og denne sommer gætter jeg på at der skal hækles en masse udenfor i parker eller på stranden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *