Harlekinshåndklæde og klud

DSC_0180

Det var allerede i sommers jeg begyndte på at hækle mit første harlekinshåndsklæde (opskrift efter TichTach) men det tog mig flere måneder at få det færdigt. Ikke fordi det var svært at lave, men fordi der var så mange andre hæklede ting jeg også liiige skulle lave.

Da jeg endeligt blev færdig, var jeg meget glad for resultatet. Jeg besluttede at lave en lille matchende karklud, men min opskrift blev ikke så god. Næste gang bliver der kun en rude i midten.

DSC_0207

 

DSC_0203

 

DSC_0202

 

 

English version:

Harlequin patterned towel and dishcloth

I started crocheting this towel already in June, but it took me months to finish. Not because the pattern was hard to follow, but because of all the other project I just had to make at the same time.

When I finally had the finished result, I was very happy with it. I love the colours and the pattern. I decided to make a dishcloth of the remaining yarn, but the pattern I made was not quite good enough. Next time I will only make one diamond in the middle instead of two.

Towel pattern by TichTach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *