1. søndag i Advent

DSC_0347

 

 

DSC_0350

DSC_0351

DSC_0353

DSC_0355

 

Her er mit 1. søndag i advent indslag med lidt af de ting man kan hækle til juletræet. Julekugler, snefnug, juletræer og hjerter. Det er kun fantasien der sætter grænser for former og farver. Dette udvalg overlevede julen sidste år, mens resten blev givet væk i julegaver. Snart skal jeg i gang med nyt julepynt til juletræet. Jeg vil gerne lave nogle fine gingerbreads, gingerbreadmen, peberkagehuse, fluesvampe, og snemænd (mange af disse kan man finde opskrifter på inde på Drops’ hjemmeside, hvis man kigger under deres juleværksted). Om jeg når så mange ting må tiden vise.

Jeg har heldigvis allerede hæklet juletræstæppet, men mere om det senere.

Glædelig jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *