Mere amigurumi hækling

2015-04-30 08.47.11-1

Den søde Bulbasaur jeg lavede i påsken som gave til min veninde Mai.

2015-03-29 17.03.17

Og den kære ugle jeg lavede til min svigermor.

2015-01-30 13.09.36

Og her en julepingvin og skildpadden som jeg lavede til min kæreste. Amigurumi dyr er så sjove at lave, de er oftest helt små og cute faktoren er stor. Det sværeste er at samle dem, og det kan godt tage noget tid, men det er alt arbejdet værd.

 

Man kan få nogle søde amigurumi bøger på dansk der hedder Hæklede dyr, Flere hæklede dyr og Nye hæklede dyr. Min skildpadde er fra Flere hæklede dyr, men hvis man lærer at læse engelske hækleopskrifter er der uendeligt mange opskrifter at finde på nettet, på fx Pokémon. Etsy.com er også en rigtig god side at finde hækleopskrifter på, der skal man bare betale en smule for opskriften eller betale sig til en færdig udgave :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *