Mine første hæklerier for et par år siden

2015-05-03 16.12.09

2013-11-03 17.57.22

2015-05-03 16.12.12

Velkommen til min blog!

Her vil jeg vise hvad jeg går og hækler på til hverdag. Det er alt fra amigurumi til trøjer. Først vil jeg vise hvad jeg har lavet de sidste par år. Som I vil få at se er det heldigvis gået hurtigt fremad med mine skills. Det første jeg kastede mig over var mobilcovere som søde Kathrine fra Hækleberg (find dem på facebook) inspirerede mig til. Som regel når jeg sidder og hækler har jeg selskab af Artemis. Jeg håber I vil kunne lide mine billeder og blive inspireret til selv at hækle nogle skønne ting.

 

 

One thought on “Mine første hæklerier for et par år siden

  1. Sikke en fin blog, søde Dea. Jeg glæder mig til at læse med!

    Er stadig vildt glad for det lyserøde mobilcover 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *