Currently working on…

2015-04-22 09.25.45

Masser af kaffe skal der til når man sidder i eksamensperioden… Men derfor kan man jo godt hækle et par ting som gør det lidt sjovere at drikke kaffe, som fx denne coaster…

DSC_0113

En coaster blev hurtigt til flere i nogle dejlige farver.

På vores bord, som er lavet af genbrugsplanker, kan kopper og glas let vippe. Med en hæklet coaster under undgår jeg at spilde (det ville være ulykkeligt med en kop kaffe hen over computeren hvor man skriver eksamensopgave), eller blive sindssyg af at høre koppen vippe frem og tilbage på de ujævne planker…

2015-05-13 12.14.34

Sidste måned fik jeg også købt lækkert uldgarn til barkblusen fra bogen Hækleværk. Jeg er ikke nået så langt endnu, men jeg glæder mig meget til det endelige resultat, og jeg bliver også nødt til at lave den nye bark cardigan som er inde på ravelry.com.

2015-05-11 22.41.05-1

 

Det nyeste projekt er nok det sjoveste. Dette bliver en cliffhanger, da jeg først lige skal være helt færdig med futterne før I får dem at se i deres endelige form. De bliver nuttede kan jeg love! Mere om hvor det er jeg hækler og hvordan jeg er ved at indtage lejligheden med al mit garn i morgen…

2 thoughts on “Currently working on…

  1. Hei! De der Coasters du laget er veldig fine, særlig med den kanten som står opp og ut litt :) finnes oppskriften et sted? Hilsen, Christina

    1. Hej Christina.
      Mine coasters er min egen opskrift. Jeg har ikke lagt opskriften op endnu, da jeg ikke ved om jeg skal sælge dem på Etsy. Hvis du er opfindsom kan du måske selv gætte opskriften, da der bare er brugt fastmasker og boblemasker/popcornmasker/bobble stich.
      Hilsen Dea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *